Billige Nike Free Run Dame,Nike Free Sko,Nike Free 5.

Traditionelle sportssko til at beskytte fødderne under træning, men tabte foden komfort, barfodet bevægelse gratis, men meget skadeligt for fødderne. Så kan NIKE FREE serien bringer en perfekt balance, er det vakt folks fødder, så at folk kan lide at løbe barfodet på jorden, men også give dine fødder den bedste beskyttelse. Det Nike Free Sko er NIKE nye vartegn designet til at gavne alle de produkter, uanset om du er et lille barn barn, eller over 70 år gammel, uanset om du er verdens bedste atleter, eller bevægelse af almindeligt kærlighed folk kan opleve fordelene ved NIKE FREE serien, det er helt undergravende af fortiden sports produktdesign.

Som verdens sprint stjerne Michael Johnson på 1996 Atlanta OL guld løbesko båret af designeren, at Toby forklare dig Nike Free serien funktioner: Traditionelle sportssko til at gøre foden pres område og den relative koncentration af den lille størrelse , mens den Nike Free Run Sko er præcis det modsatte: det giver hælen, tommelfinger, mellemfod området er under mere pres, den kraft fordeling er meget ensartet, den maksimale simulerer barfodet fornemmelse af bevægelse. Taler NIKE FREE design inspiration, Toby sagde: "Vi fandt, at disse oprindelige græsland i Afrika og Caribien, folk løbe barfodet, benene stærkere, kraftfulde og fleksible, hvilket gør os til at tro, at den naturlige bevægelse måde gøre sportsfolk stærkere. "NIKE FREE familiens mål er at bringe folks fødder fra de traditionelle sportssko lænker, skal du bruge dine fødder til at styre sko og nyde sporten den mest realistiske følelse. NIKE FREE serien for første gang siden sidste år i verden til salg på de angivne kører butikkerne, har vi modtaget en masse sportsentusiaster. Mange kendte professionel sport medier roser for denne nye teknologi: USA "Runner Verden", at NIKE FREE er en revolutionerende sko teknologi, Frankrigs "International jogger" er ros, NIKE FREE forbløffende; British "coach "kommentar er, NIKE FREE rolle i at fremme videnskab og teknologi i sport tvivl.

Toby talte også på pressemødet, FREE serien er ikke grundløs, men NIKE løbende forskning og udvikling, løbende forbedring af produktet. Tidligt i lanceringen Niek PRESTO serien, der er diskussion om gratis serie konceptet, men begrænset niveau af teknologi, ikke barfodet gennem eksperimenter for at bevise berettigelsen af ​​motion på denne måde efterfølgende periode har NIKE været dens udforskning og forskning. Gennem en række eksperimenter i verden og fremragende trænere, atleter og trænere for deres samarbejde, og nu kan du bevise, at: en videnskabelig måde barfodet bevægelighed for personer for øget benstyrke spiller forbedrer sportspræstationer en væsentlig rolle. FREE serien er den PRESTO serien af arv og udvikling. I øjeblikket NIKE FREE løbesko og træningssko Nike Free bare en del af serien, de teknologiske landvindinger, til forskellige funktioner, NIKE GRATIS til de to retninger: Dels gennem en lang række eksperimentelle tests, vil eksisterende FREE5.0, FREE4.0 versionen videreudvikling og samtidig sikre performance, således at flere og mere indlysende effekten af ​​barfodet, udviklede FREE3.0, FREE2.0 version af produktet, som er designet til professionelle sportsudøvere . For det andet, og AIR, SHOX teknologi kombineret med udvikling såsom basketball sko, fodbold sko osv. FREE6.0, FREE7.0 udgave sneakers. Selv om dette er udviklingen af ​​to helt modsatte, men deres mål er det samme, det er, atleter og entusiaster rundt om i verden for at levere de bedste sportssko.